Antena 3 CNN Sport Off Sport Scandal în Bamboo: Alin Stoica s-a dat (la) Cocoş, în apărarea dinamovistului Adrian Cristea

Scandal în Bamboo: Alin Stoica s-a dat (la) Cocoş, în apărarea dinamovistului Adrian Cristea

Scandal în Bamboo: Alin Stoica s-a dat (la) Cocoş, în apărarea dinamovistului Adrian Cristea
11 Ian 2010   •   11:47


"Prinţul" barurilor a încheiat vacanţa de iarnă cu un scandal care să le amintească fanilor dinamovişti că e "în formă". De data aceasta, Adrian Cristea a declanşat haosul în clubul Bamboo, unde s-a lăsat cu o mică bătaie şi multe cioburi.

Conform CanCan.ro, totul a început după ce Adrian Cristea, aflat în club cu Alin Stoica şi un prieten din Piteşti de-ai lui Mutu, s-a dat pe ringul de dans la o domnişoară de la masa fiului lui Dorin Cocoş. Enervat de tupeul fotbalistului, Alin Cocoş l-a împins pe acesta şi i-a spus că e nesimţit.

Dinamovistul nu a comentat şi s-a retras liniştit, scrie CanCan, însă în apărarea lui a sărit, din oficiu, Alin Stoica, înarmat cu scuipaţi şi înjurături. De aici până la sticle şi pahare aruncate a fost doar un mic pas, cel mai şifonat din bătaie ieşind amicul lui Mutu, care s-a tăiat la mână după ce a fost proiectat pe podeaua plină de cioburi, notează CanCan.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close