Scandal monstru la Institutul Național de Medicină Sportivă. Amenințări cu moartea între medici

25 Mai 2016   •   20:03
Scandal monstru la Institutul Național de Medicină Sportivă. Amenințări cu moartea între medici Foto: Pixabay

Marţi dimineaţă, holurile întunecate de la Institutul Naţional de Medicină Sportivă erau pline de copii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani, veniţi să-şi ia viza medicală obligatorie pentru a practica polo la clubul Steaua, informează ProSport.

Cu câteva minute înainte de apariţia reporterului ProSport, un scandal monstru a avut loc între pereţii îmbrăcaţi cu faianţă mozaic. Directorul adjunct Simona Nanoveanu şi cardiologul Adriana Maria Marinescu s-au certat violent pe tema refuzului doctorului de a consulta sportivi minori. „A fost scandal mare. Doamna doctor Marinescu a ameninţat-o cu moartea pe doamna directoare”, a dezvăluit profesorul doctor Anca Ionescu. Declaraţia este confirmată şi de câţiva rezidenţii aflaţi în institut la acea oră. Deşi a fost solicitată de reporter să discute pe această temă, Simona Nanoveanu a refuzat dialogul. Doctorul Marinescu a negat că ar fi ameninţat-o cu moartea pe directoare.

Lucrurile aveau să degenereze, însă, 24 de ore mai târziu, informează ProSport.

Conflictul e de veche durată şi s-a soldat în ultimul deceniu cu două procese, unul civil şi unul legal, între conducerea INMS şi cardiologul Marinescu. Tensiunea a crescut după decesul lui Patrick Ekeng, pe data de 6 mai 2016.

Citește mai multe pe ProSport

x close