Antena 3 CNN Sport Off Sport Scandal uriaș la Steaua. ”S-au îmbătat toți!”

Scandal uriaș la Steaua. ”S-au îmbătat toți!”

Scandal uriaș la Steaua. ”S-au îmbătat toți!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Mar 2017   •   23:04

Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf au făcut-o lată în deplasarea de la Zurich, din Europa League. Atunci, cei doi au consumat băuturi alcoolice în exces, iar managerul sportiv al FCSB n-a mai putut ajunge la meci. Victor Piţurcă spune că a aflat încă de atunci despre scandalul de la Zurich, însă n-a vrut să vorbească în public despre asta.

Fostul selecţioner insistă că şi Reghecampf s-a îmbătat, deşi antrenorul FCSB a negat constant. Piţurcă susţine că şi Gigi Becali a aflat de toată scena, dar a păstrat secretul pentru a se folosi de el pentru momentul în care va decide să-l dea afară pe Reghecampf. Piţurcă mai spune că este o obişnuinţă pentru staff-ul FCSB să bea înainte de meciuri:

"Au ieşit la iveală lucruri pe care eu le ştiam. Episodul Zurich... Eu le ştiam şi dacă era vorba de răzbunare, cum spunea băiatul ăsta, aş fi vorbit de atunci. Dar acum o să vorbesc, pentru că trebuie să ştiţi adevărul pentru că omul care antrenează sau nu ştiu ce face la Steaua a fost scos din cauză.

Vezi, Doamne, el nu ar fi făcut nimic. Nu e adevărat! Au băut băuturi alcoolice, iar el abia a fost trezit pentru a merge la meci! Ăsta e adevărul. Eu ştiu că cei doi au fost chemaţi la palat, i-a chemat Gigi şi au fost dojeniţi puţin... Apoi se întrebau de unde ştiu eu. Mie mi-au spus jucători din echipă! Ştiau! De fapt, asta e o obişnuinţă la Steaua Înainte de meciuri iau o sticlă de vodka şi, din superstiţie, o beau, să le meargă mai bine. La meciul cu Dinamo nu s-a mai întâmplat asta... Antrenorul n-a mai băut apă multă pentru că nu-l mai ardea probabil.

Gigi l-a acoperit acum pentru că vrea să-l dea afară! Eu îl ştiu foarte bine pe Gigi (n.r. Becali) cum procedează... L-a acoperit probabil pentru că nu vrea să-i plătească clauza. O să aibă o discuţie, că vezi, că te-am acoperit... Becali a ştiut tot timpul, dar a tăcut pentru că vrea să-l dea afară [...] Becali a ştiut tot ce s-a întâmplat acolo. Normal că află. Jucătorii nu văd? Sunt fraieri? Ei stau la vedere, rămân la masă şi acolo... Aşa s-a întâmplat", a declarat Piţurcă la Dolce Sport.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close