Antena 3 CNN Sport Off Sport Simona Halep, invitată să arunce prima minge la meciul de baseball al echipei New York Mets -VIDEO

Simona Halep, invitată să arunce prima minge la meciul de baseball al echipei New York Mets -VIDEO

Simona Halep, invitată să arunce prima minge la meciul de baseball al echipei New York Mets -VIDEO
Sursa foto: Foto: Simona Halep/ Instagram
23 Aug 2017   •   09:19

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, aflată la New York, pentru ultimul turneu de Mare Şlem al anului, a fost invitată, marţi, să arunce prima minge la meciul de baseball dintre echipele New York Mets şi Arizona Diamondbacks, din liga profesionistă nord-americană (MLB). 

Halep, care a purtat un tricou al echipei Mets cu numărul 13 şi numele său pe spate, i-a mărturisit ''catcher''-ului Kevin Plawecki (Mets) că este ''foarte emoţionată'', înainte de a arunca prima minge a meciului, în faţa spectatorilor prezenţi pe Citi Field. 

Aruncarea Simonei a fost un pic prea scurtă şi a căzut chiar în faţa lui Plawecki, care a prins apoi mingea. ''A fost o aruncare prea moale'', a recunoscut Simona, după ce şi-a salutat componenţii echipei sale, în frunte cu antrenorul Darren Cahill, care au urmărit-o în acţiune de pe margine. 

Halep a fost învinsă fără drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminică, în finala turneului WTA de la Cincinnati şi a ratat a treia sa şansă de a deveni numărul unu WTA, precedentele două fiind în finala de la Roland Garros (pierdută în faţa Jelenei Ostapenko) şi în sferturi la Wimbledon (cu Johanna Konta). Românca ocupă acum locul al doilea în clasament, la doar cinci puncte de liderul Karolina Pliskova (Cehia), şi va fi a doua favorită la US Open, turneu care va debuta luni la arenele Flushing Meadows din New York. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Simona Halep baseball meci minge
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close