Antena 3 CNN Sport Off Sport Simona Halep, mesaj emoționant pentru Darren Cahill: ”Eşti cel mai bun antrenor!”

Simona Halep, mesaj emoționant pentru Darren Cahill: ”Eşti cel mai bun antrenor!”

Simona Halep, mesaj emoționant pentru Darren Cahill: ”Eşti cel mai bun antrenor!”
Sursa foto: Foto: Simona Halep/ Instagram
14 Oct 2017   •   09:10

Simona Halep a ținut să transmită pe o rețea de socializare un mesaj de mulţumire pentru antrenorul Darren Cahill, cel care a ajutat-o să devină numărul 1 mondial.

"După cinci zile vreau să împărtăşesc asta cu tine. A fost un vis de când am început să joc tenis, să fiu numărul 1 în lume. Acum este real şi cuvintele sunt prea mici pentru a-ţi spune cum mă simt, ce simt. Ştiu că o să fie mult mai dificil acum, să mă menţn acolo, dar de aceea am munci/jucat tenis, pentru că iubesc faptul că fiecare zi este o provocare. Şi vreau să îţi mulţumesc, Darren, pentru că faci asta cu mine în fiecare zi, din 2015, pentru a face faţă tuturor provocărilor. Eşti cel mai bun antrenor. Este timpul de a merge la Singapore, o altă mare provocare, să sperăm la zile frumoase acolo", a scris Halep, pe Instagram.

Simona Halep se află pe locul I, atât în cel clasamentul WTA general, cât şi în cel care contează pentru Turneul Campioanelor. Halep a devenit oficial cea mai bună jucătoare din lume, după ce a ajuns, săptămâna trecută, în finală la China Open.

×
Subiecte în articol: Simona Halep mesaj antrenor WTA tenis
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close