Antena 3 CNN Sport Off Sport Simona Halep, momente grele după înfrângerea din finala Roland Garros: "Simţeam că mor în fiecare zi"

Simona Halep, momente grele după înfrângerea din finala Roland Garros: "Simţeam că mor în fiecare zi"

Simona Halep, momente grele după înfrângerea din finala Roland Garros: "Simţeam că mor în fiecare zi"
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
28 Sep 2017   •   08:50

Simona Halep a oferit în ceas aniversar, un interviu special pentru Forbes, în care a dezvăluit cât de mult a suferit după înfrângerea din acest an din finala de la Roland Garros, cu Jelena Ostapenko.

"La Open-ul francez am simţit că am fost foarte aproape, dar nu am reuşit să câştig. După finală, m-am întâlnit cu Kim Clijsters şi mi-a spus că ea a pierdut patru finale de Grand Slam înainte să o câştige pe prima. Poate mai am nevoie de timp, de experienţă. Simt că voi avea suficient timp la dispoziţie dacă voi munci din greu, astfel devenind mai bună. Am avut acea înfrângere în minte mult timp, simţeam că mor în fiecare zi. Dar acum mă gândesc la ea într-un mod pozitiv. Nu am pierdut finalele, am jucat finalele, aşa iau lucrurile pe de-a întregul", a declarat Halep.

Sportiva ştie şi la ce trebuie să lucreze pentru a-şi îmbunătăţi jocul.

"Nu este ceva ce pot specifica, însă trebuie să am lovituri mai puternice. Trebuie să am un forehand mai puternic, iar serviciile sigur trebuie să fie mai bune. Mă deplasez bine, mă simt sănătoasă, nu am accidentări, aşa că sunt gata să lucrez. Pot spune şi că este destul de dificil acum pentru că este sfârşitul anului şi mă simt puţin epuizată mental. Dar sunt ok, simt că pot juca înca trei turnee şi apoi, gata", a mai spus jucătoarea română.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close