Antena 3 Sport Off Sport Singur împotriva unei tribune. Iată "premiul" primit de arbitrul care n-a dat 5% gazdelor (VIDEO)

Singur împotriva unei tribune. Iată "premiul" primit de arbitrul care n-a dat 5% gazdelor (VIDEO)

30 Sep 2009   •   15:17
Singur împotriva unei tribune. Iată "premiul" primit de arbitrul care n-a dat 5% gazdelor (VIDEO)
Sursa foto: arbitru batut

Universidad San Carlos împotriva Heredia. Un meci obişnuit de fotbal din prima ligă de fotbal din Guatemala, şi aşa avea să rămână până în ultimul minut de joc. Arbitrul partidei, chiar dacă era acoperit de regulament, a făcut marea greşeală de a le da oaspeţilor un penalty şi a aruncat în aer suporterii echipei gazdă. Înfuriaţi, aceştiau au intrat pe teren în număr mare, l-au alergat pe arbitru şi l-au bătut măr.
Arbitrul partidei menţionate probabil încă îşi blesteamă zilele pentru că a respectat regulamentul cu preţul de a-şi pune în cap suporterii echipei gazdă. Interesant este că fanii turbaţi i-au ignorat pe arbitrii de margine, trecând pe lângă ei şi urmărindu-l în continuare pe "central". Avantajul mare al suporterilor era că ei nu veneau după 90 de minute de alergat, precum arbitrul, iar acesta a fost victimă sigură, primind o lecţie pe care nu o va uita prea curând.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close