Antena 3 CNN Sport Off Sport Soția lui Patrick Ekeng a ajuns la mila apropiaților, după moartea fotbalistului: „Îmi e greu să asigur mâncarea pentru copiii mei”

Soția lui Patrick Ekeng a ajuns la mila apropiaților, după moartea fotbalistului: „Îmi e greu să asigur mâncarea pentru copiii mei”

Soția lui Patrick Ekeng a ajuns la mila apropiaților, după moartea fotbalistului: „Îmi e greu să asigur mâncarea pentru copiii mei”
02 Oct 2017   •   15:10

Nathalie Ekeng, soția lui Patrick Ekeng, camerunezul care a murit în luna mai a anului trecut, după ce s-a prăbușit pe teren la finalul unui meci de fotbal, susține că nu a mai primit niciun ajutor financiar din partea clubului Dinamo.

"Nimeni nu m-a mai sunat. Absolut nimeni, nu am mai primit niciun semn de la cineva din conducerea clubului. Dinamo nu m-a ajutat cu nimic cu privire la copiii mei. Nu mi-au dat nici salariile lui Patrick. Mi-au dat doar 5.000 de euro, pe care i-am investit în amenajarea mormântului din Camerun. În rest, nu am văzut nimic. Cu siguranţă voi veni să vorbesc cu Ionuţ Negoiţă. Dar nu am bani pentru biletul de avion către România. Să văd cum mă voi descurca. În octombrie vreau să vin la Bucureşti. Ne este foarte greu fără Patrick. Din punctul de vedere al sănătăţii, copiii sunt bine. Dar viaţa este dură pentru noi. Foarte dură. Eu, în primul rând, nu muncesc, nu am un serviciu. Este greu să plăteşti facturile, să mănânci, să te descurci cu copiii. Îmi este foarte greu să asigur mâncarea pentru copiii mei. Locuim în Le Mans, Franţa, şi este dificil. Prietenii lui Patrick mă ajută cu bani şi mâncare de când el a murit. Le mulţumesc din suflet. Copiii sunt forţa mea. Trebuie să fiu puternică pentru ei", a declarat soția fostului fotbalist al lui Dinamo, pentru cancan.ro.

Patrick Ekeng a murit în data de 6 mai a anului trecut, după ce s-a prăbușit pe teren pe finalul meciului cu Viitorul, din "Ștefan cel Mare".

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng fotbalist Dinamo
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close