Antena 3 CNN Sport Off Sport Statuia lui Michael Jackson, motiv de ceartă între fani şi patronul lui Fulham: Să vă duceţi dracu' dacă nu vă place

Statuia lui Michael Jackson, motiv de ceartă între fani şi patronul lui Fulham: Să vă duceţi dracu' dacă nu vă place

Statuia lui Michael Jackson, motiv de ceartă între fani şi patronul lui Fulham: Să vă duceţi dracu' dacă nu vă place
04 Apr 2011   •   11:29

Patronul echipei Fulham, Mohammed Al Fayed, le-a spus fanilor că se pot "duce dracului" dacă nu apreciază noua statuie a lui Michael Jackson care a fost amplasată la stadionul Craven Cottage.

Al Fayed a inaugurat statuia duminică, înaintea partidei din Premier League cu Blackpool. Aceasta a fost comandată după moartea lui Jackson în iunie 2009. "Suntem de tot râsul. Nu are nicio legătură cu fotbalul", i-a spus un fan patronului. "Am crezut că e o păcăleală de 1 aprilie. Face clubul să arate caraghios", a completat altul.

Dar Al Fayed a fost dur la adresa fanilor: "Dacă unii suporteri proşti nu înţeleg şi nu apreciază un astfel de cadou pe care acest băiat l-a adus lumii, atunci să se ducă dracului. Nu vreau ca ei să fie fanii formaţiei. Dacă nu înţeleg şi nu cred în lucrurile în care cred eu, să se ducă la Chelsea sau oriunde altundeva".

Cântăreţul a fost un prieten al lui Al Fayed, dar singura legătură cu clubul de fotbal a avut loc în 1999, când a participat ca oaspete la un meci cu Wigan Athletic, la invitaţia patronului. "A iubit Fulham şi şi-ar fi dorit să poată veni la toate partidele", a spus Al Fayed.



×
Subiecte în articol: Fulham michael jackson
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close