Antena 3 CNN Sport Off Sport Stelistul Nikolici, audiat într-un dosar de prostituţie. Becali: Dacă au fost de lux îi dau o primă

Stelistul Nikolici, audiat într-un dosar de prostituţie. Becali: Dacă au fost de lux îi dau o primă

Stelistul Nikolici, audiat într-un dosar de prostituţie. Becali: Dacă au fost de lux îi dau o primă
Sursa foto: Foto: GSp.ro
12 Dec 2011   •   14:10

Atacantul Stelei Stefan Nikolici a fost audiat de poliţişti într-un dosar de prostituţie. Potrivit Gazetei Sporturilor, după meciul cu CFR Cluj, Nikolici a ieşit în oraş cu un prieten pentru a bea o bere. Cu toate astea, există informaţii care susţin că nu este deloc aşa. Poliţiştii au descins sâmbătă seară într-un apartament cu dame de lux din Calea Floreasca. Se pare că acţiunea a venit la numai câteva minute după ce Nikolici ar fi părăsit casa respectivă.

Unele surse spun că fotbalistul a fost urmărit în trafic de poliţie şi a fost oprit pentru un control. La secţie a ajuns ca martor în acest caz. Fotbalistul le-a spus anchetatorilor că nu are nicio legătură cu niciun fel de reţea de prostituţie.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a declarat că nu ştie foarte multe despre acest caz, dar dacă prostituatele au fost de lux atunci îi va da o primă lui Nikolici. "Au fost de lux, măcar? Dacă au fost de lux atunci îi dau o primă. E bărbat şi a fost la femei, care e problema?", a spus Becali.

 


×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close