Antena 3 CNN Sport Off Sport Transformare spectaculoasă a Cătălinei Ponor. Gimnasta de aur a României o întruchipează pe Zeiţa Atena - VIDEO

Transformare spectaculoasă a Cătălinei Ponor. Gimnasta de aur a României o întruchipează pe Zeiţa Atena - VIDEO

Transformare spectaculoasă a Cătălinei Ponor. Gimnasta de aur a României o întruchipează pe Zeiţa Atena - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 1
24 Mai 2018   •   14:35

Cătălina Ponor, gimnasta de aur a României, a putut fi confundată cu nimeni alta decât, Zeiţa Atena. Nu este de mirare de ce stiliştii au ales acest personaj pentru Cătălina. Amândouă sunt două luptătoare şi două învingătoare. În plus, în capitala Greciei, Cătălina Ponor a cucerit titlul olimpic în 2004.

"Mă regăsesc în acest personaj, având în vedere că eu sunt o fire puternică, ambiţioasă, luptătoare", a spus cea mai longevivă gimnastă din România.

În spatele acestei transformări spectaculoase a stat o echipă întreagă de profesionişti. În timp ce stiliştii au gândit totul până la cel mai mic detaliu, cea care a realizat machiajul a avut grijă ca look-ul ei să fie unul impecabil. Cătălina Popor a întruchipat-o cu bucurie pe Zeiţa Atena, dar şi cu nostalgie. "Mă simt foarte bine având în vedere că petru mine Atena reprezintă un moment unic. Uneori mă mai uit pe filmuleţe pe YouTube să îmi readuc aminte şi să retrăiesc un pic momentele de atunci", a spus Cătălina. La Atena, sportiva a căştigat două medalii de aur şi una de argint.

Gimnasta a dezvăluit şi motivele pentru care a renunţat la sportul care a consacrat-o. "La un moment dat, te mai gândeşti şi la sănătatea ta, la viaţa ta normală, pentru că nu ai timp de absolut nimic şi sunt foarte multe sacrificii", a mărturisit Cătălina Ponor.

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close