Antena 3 CNN Sport Off Sport Turcu nu poate să creadă ce ghinion are Dinamo. Duhovnicul "câinilor" este homosexual!

Turcu nu poate să creadă ce ghinion are Dinamo. Duhovnicul "câinilor" este homosexual!

Turcu nu poate să creadă ce ghinion are Dinamo. Duhovnicul "câinilor" este homosexual!
Sursa foto: vasile turcu
09 Iul 2009   •   15:07

De râsul lumii! Urmăriţi de ghinioane în ultimele sezoane, aşa cum au spus cu fiecare ocazie, oficialii şi jucătorii lui Dinamo au aflat ceva despre preotul lor preferat ce i-a şocat. "Câinii" au primit cu stupefacţie vestea că Laurenţiu Andreescu, parohul de la Căldăruşani şi la care se rugau înaintea meciurilor decisive pentru Ligă, este homosexual! Preotul a fost prins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un tânăr, dar nu a recunoscut apoi ce făcea.
Un tânăr care se numeşte Bogdan Enescu a lansat o bombă care îi afectează indirect şi pe cei de la Dinamo. Vestea că părintele Laurenţiu Andreescu este homosexual i-a deranjat pe dinamovişti, care s-au dus în mod special la Căldăruşani înaintea meciurilor cu Lazio Roma pentru accederea în grupele Ligii Campionilor şi cu multe alte ocazii, indiferent că pe banca tehnică se aflau Ioan Andone, Cornel Dinu sau Mircea Rednic, informează Cancan. Vasile Turcu a fost şocat atunci când a auzit, explicându-şi astfel de ce a ratat atâtea obiective cu Dinamo în ultimii doi ani.
"Nenorocitul ăsta se ruga strâmb şi murdar la Dumnezeu, de asta am fost noi blestemaţi"
"E incredibil ca un asemenea nenorocit să fie popă. Ne duceam să ne reculegem sufletele acolo pentru că era cea mai apropiată mânăstire. Mergeam să ne rugăm la Dumnezeu şi lângă noi era Iuda. Nu aveam cum sa ne dăm seama ce înclinaţii ascunse şi bolnave are acest individ. Cred că acum e momentul ca anumite instiţutii ale statului să intervină pentru a curăţa Biserica de asemenea uscături. E posibil ca toate ghinioanele care s-au abătut asupra echipei în ultimii ani să vină din cauza diavolului cu sutană. Din cauza acestui Iuda homosexual poate că nu am intrat în Liga Campionilor, pentru că el se ruga stramb şi murdar la Dumnezeu", a tunat Turcu, potrivit sursei citate.
"Oare ce-i trecea prin minte cand ne rugam?"
Conducătorii nu sunt singurii şocaţi, fundaşul stânga Cristi Pulhac, care joacă la Dinamo de când a devenit fotbalist profesionist, fiind oripilat de înclinaţiile sexuale ale preotului Andreescu.
"Sunt absolut şocat! Nu-mi vine să cred. Noi mergeam acolo să ne rugăm şi mi se face silă când mă gândesc ce o fi fost în mintea lui", a declarat fundaşul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close