Antena 3 Sport Off Sport Tuşierul le-a stricat lui Rooney şi Giggs faza anului (VIDEO)

Tuşierul le-a stricat lui Rooney şi Giggs faza anului (VIDEO)

13 Ian 2009   •   17:58
Tuşierul le-a stricat lui Rooney şi Giggs faza anului (VIDEO)
Sursa foto: Ryan Giggs si Cristiano Ronaldo

Rooney şi Giggs au făcut, în meciul de duminică, din Premier League dintre Manchester United şi Chelsea, o faza care ar fi putut deveni cea mai spectaculoasă a anului. Singurul lucru care a împiedicat ca ea să se finalizeze cu gol a fost faptul că tuşierul nu a înţeles-o şi a dat jocul înapoi, anulând golul pe care îl marcase Cristiano Ronaldo în urma ei.
În mod evident gândită de către Manchester United, faza i-a avut în prim-plan pe Ryan Giggs, Wayne Rooney şi Cristiano Ronaldo. Echipa lui Alex Ferguson a obţinut o lovitură de colţ pe partea dreaptă, pe care a mers să o execute Rooney. Tuşierul era la doar doi metri de colţul terenului. Rooney a pus mingea cu piciorul ca pentru executarea cornerului, după care a plecat ca şi cum ar fi renunţat, mişcând mingea puţin, practic bătând lovitura de colţ. Giggs a venit la minge şi fundaşii lui Chelsea nu l-au atacat, crezând că mingea trebuie pusă pe locul de execuţie. În schimb, bătrânul vulpoi din Ţara Galilor a fugit cu balonul spre poarta lui Cech, a centrat şi Ronaldo a înscris cu capul, zburând peste o defensivă care nu ştia ce se întâmplă.
Din păcate pentru Manchester şi pentru frumuseţea fazei, tuşierul nu a înţeles-o şi a cerut repetarea cornerului. Ca o reparaţie morală, la reluarea cornerului echipa lui Ferguson a marcat din nou prin Vidic, golul fiind validat.
Iată această fază incredibilă:

Foto: www.soccermanager.com
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close