Antena 3 CNN Sport Off Sport Udrea: I-am propus lui Bute să intre în politică, unde e nevoie de forţă

Udrea: I-am propus lui Bute să intre în politică, unde e nevoie de forţă

Udrea: I-am propus lui Bute să intre în politică, unde e nevoie de forţă
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Apr 2011   •   17:10

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, spune că poate face chiar o analiză a stilului în care acesta boxează, potrivit Mediafax. Udrea spune că nu a dormit în noaptea din 20 martie, când a urmărit cu interes ultimul meci al lui Lucian Bute.

"Recunosc că nu am dormit în noaptea meciului şi am urmărit toate filmările care s-au făcut în timpul campaniei de pregătire, filmările care s-au făcut la cântar, acolo unde brandul turistic al României a apărut purtat de Lucian Bute, şi am înţeles foarte multe şi despre valoarea lui Lucian Bute, şi despre box în general, iar meciul l-am urmărit cu sufletul la gură", a spus Udrea vineri, într-o conferinţă de presă.
   
Lucian Bute l-a învins, pe 20 martie, la Montreal, într-un meci în care şi-a apărat titlul de campion mondial, pe pugilistul nord-irlandez Brian Magee.

"Chiar făceam o glumă şi-i spuneam domnului Bute că deja pot să fac o analiză asupra stilului în care boxează, pentru că am fost extraordinar de prinsă de acel moment, aşa cum cred că au fost toţi românii", a adăugat Udrea.

MDRT şi Lucian Bute au anunţat vineri că următorul meci al pugilistului român va avea loc la Bucureşti pe data de 9 iulie.

Potrivit Elenei Udrea, colaborarea cu pugilistul român va include şi clipuri filmate în România cu Lucian Bute.

"Este important şi cred că e o mare curiozitate pentru admiratorii lui Lucian Bute să afle de unde vine, unde s-a antrenat, unde a crescut. Acest Explore Carpathian Garden este important pentru cei de afară. Un mare campion s-a format aici, în grădina Carpaţilor, respirând aerul din Carpaţi şi o mulţime de astfel de lucruri se pot promova pornind de la faptul că Lucian Bute este român şi a trăit aici, în România", a afirmat Udrea.

În plus, ministrul PDL i-a propus lui Bute, "mai în glumă, mai în serios", ca după încheierea carierei să se implice în politică, pentru că în acest domeniu este nevoie de forţă.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close