Antena 3 CNN Sport Off Sport Uite, Gigi: Asta înseamnă să te pricepi la fotbal! Vezi ce a făcut patronul lui Man. City

Uite, Gigi: Asta înseamnă să te pricepi la fotbal! Vezi ce a făcut patronul lui Man. City

Uite, Gigi: Asta înseamnă să te pricepi la fotbal! Vezi ce a făcut patronul lui Man. City
de M.T.    |    11 Noi 2011   •   11:40

Despre investitotii arabi din fotbal se spune, în general, că îşi fac mai mult un moft atunci când preiau o echipă, iar cunoştinţele lor despre fotbal sunt minime.

Khaldoon Al Mubarak, patronul lui Manchester City, a dovedit însă nu doar că fotbalul este una dintre pasiunile sale, dar şi că ştie să-l joace.

Omul care a readus-o pe City în prim-planul Premier League a fost vedeta unui meci caritabil desfăşurat miercuri, în Italia, între o echipă a piloţilor de Formula 1 şi o alta formată din foşti internaţionali din Emiratele Arabe Unite şi alţi foşti jucători, încasările urmând să fie folosite în lupta împotriva cancerului.

Nume precum Felipe Massa, Fernando Alonso, Walter Zenga sau Hidetoshi Nakata au fost eclipsate de Al Mubarak, acesta reuşind să înscrie un hattrick prin care şi-a condus echipa spre victorie cu 5-4.

Pentru a păstra adevărul, trebuie spus că una dintre reuşitele boss-ului lui City a fost de fapt un autogol, însă calităţile de fotbalist ale omului de afaceri din Emirate par destul de evidente.

Rămâne de văzut dacă această performanţă îl va încuraja pe Al Mubarak să-i ofere câteva sfaturi lui Roberto Mancini, antrenorul echipei pe care o conduce.

 

×
Subiecte în articol: Manchester City
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close