x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Un băiețel a devenit erou după ce a salvat pe teren un jucător. Ce a făcut puștiul

de 30 Noi 2017   •   14:13
Un băiețel a devenit erou după ce a salvat pe teren un jucător. Ce a făcut puștiul 172
Foto: captura Youtube

Un băiețel de 12 ani a devenit erou, după ce a salvat un jucător cu probleme de respirație. 

Moisés Aguilar Alcalde, copil de mingi, a pătruns pe teren și s-a așezat ca o pernă sub fotbalist, ajutându-l să-și recapete suflul: ”Am văzut că așa s-au salvat vieți și n-am mai pierdut nicio clipă”.


Moisés Aguilar Alcalde. Are doar 12 ani, joacă fotbal la juniorii echipei de amatori La Palma FC și este omul zilei în Spania, impresionând o țară întreagă cu gestul său, informează gsp.ro.

La ultimul meci al seniorilor, împotriva lui UP Viso, Moisés era pe margine, copil de mingi. În minutul 85, un fotbalist al oaspeților, Alejandro Pineda, a fost lovit puternic cu mingea în plex și i s-a tăiat respirația. Puștiul a fost primul care l-a ajutat. Cel mai bun prim ajutor.

S-a strecurat sub Pineda și s-a transformat într-o pernă pentru jucător, permițându-i să-și recapete suflul. Unchiul său, Antonio, a imortalizat surprinzătoarea scenă, devenită virală pe rețelele de socializare. "A fost exact ce trebuia să facă în asemenea circumstanțe, până când sosește un medic", a declarat unchiul în El Pais. "Eu sunt infirmier, tocmai mă pregăteam să fac eu acea intervenție".

Moisés, îmbrățișat la final de fotbalistul pe care îl ajutase, a apărut în presa iberică și e cunoscut peste tot. 

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati