Antena 3 CNN Sport Off Sport Un cunoscut antrenor român, ieșire nervoasă pe teren: „Îl omoram, scriam două cărţi şi ieşeam. Păi îşi bate joc?”

Un cunoscut antrenor român, ieșire nervoasă pe teren: „Îl omoram, scriam două cărţi şi ieşeam. Păi îşi bate joc?”

Un cunoscut antrenor român, ieșire nervoasă pe teren: „Îl omoram, scriam două cărţi şi ieşeam. Păi îşi bate joc?”
de S.T.    |    22 Noi 2018   •   23:24

Antrenorul Ionuţ Popa a vrut să-i aplice o corecţie unui jucător al echipei UTA, atacantul Norbert Janos. Popa s-a repezit pe teren după meciul cu Petrolul, de la Ploieşti, să-l „omoare” pe Janos.

Arădenii au remizat cu Petrolul, deşi au condus cu 2-1 şi au avut un jucător în plus pe teren, timp de aproape 60 de minute.

„Este un jucător care zboară de la echipă imediat. În acest moment, el nu mai face parte din echipă, pentru că este şi un jucător problemă, creează atmosferă permanent. Venea la pas şi în atac şi în apărare, iar la ultima fază oricine din stadion, orice spectator prelua mingea şi dădea gol. El a intrat cu o indolenţă caracteristică, iar temperamentul meu m-a făcut să-l strâng de gât. Cred că-l omoram. Îl omoram, am peste 60 de ani, scriu două cărţi şi ies. Nu se poate aşa ceva. Păi îşi bate joc de întreg grupul? Îmi crapă inima, nu? Eu vreau să fac ceva la Aradul ăsta, vreau să fac echipă. Şi la fiecare meci, pe rând, am dat vreo trei, patru afară, pentru indolenţă, pentru nepăsare. Nu mai pot să suport lucrurile astea. Sunt antrenor şi dau şanse în continuare, dar el nu a înţeles asta. Nu mai are ce să caute la UTA, e plecat(...). În acest moment să-şi ia bagajele şi să plece. Noi vrem să construim o echipă şi aduc jucători să construim o echipă. Cu genul ăsta de jucători construiesc echipă?”, a declarat Popa la Digi Sport.

 

×
Subiecte în articol: antrenor
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close