Antena 3 CNN Sport Off Sport Un fan va intra în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe meciuri privite live la CM

Un fan va intra în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe meciuri privite live la CM

Un fan va intra în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe meciuri privite live la CM
25 Iun 2010   •   13:48



Thulani Ngcobo, un fan sud-african, va stabili un nou record mondial vineri pentru "cele mai multe meciuri de Cupă Mondială la care participă o persoană", după ce va fi vizionat 21 de partide de la CM 2010, conform Guinness World Records.

Recordul pe care trebuie să îl doboare este de 20 de partide, iar la finalul meciului dintre Chile şi Spania bărbatul de 29 de ani va stabili un nou record. "Ngcobo 2010", cum este adesea cunoscut, s-a înscris şi a câştigat concursul "MTN8 Last Fan Standing" din Africa de Sud, de anul trecut, primind drept premiu bilete pentru toate cele 38 de partide de la Cupa Mondială din Africa de Sud, pentru care este nevoit să călătorească peste 17.000 de kilometri.

De la începutul Cupei Mondiale, Ngcobo a privit 26 de meciuri, însă doar 20 dintre acestea au fost luate în considerare pentru record, pentru că doar la acestea a asistat de la început până la final. La şase partide Ngcobo a ajuns fie după fluierul de început al arbitrului, fie a plecat înainte de fluierul final pentru a ajunge în timp util la un alt meci.

Ngcovo va fi prezent vineri la partida dintre Coreea de Nord şi Coasta de Fildeş, la Nelspruit, după care va fi transportat cu elicopterul la Tshwane pentru partida dintre Chile şi Spania, unde va intra în mod oficial în Cartea Recordurilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cartea Recordurilor CM2010
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close