Antena 3 CNN Sport Off Sport Un fost arbitru din Liga I şi-a luat viaţa cu o armă de vânătoare. Nimeni nu îşi explică gestul

Un fost arbitru din Liga I şi-a luat viaţa cu o armă de vânătoare. Nimeni nu îşi explică gestul

Un fost arbitru din Liga I şi-a luat viaţa cu o armă de vânătoare. Nimeni nu îşi explică gestul
de O.P.    |    08 Mai 2014   •   05:58

 Fostul arbitru de Liga întâi, Pavel Gheba, şi-a luat viaţa cu o puşcă de vănătoare.Rudele şi vecinii nu-şi explică gestul său, cu atât mai mult cu cât acesta avea un copil care a rămas fără tată.  Fostul arbitru, în vârstă de 49 de ani, lucra acum la Biosfera Delta Dunării şi lupta să oprească braconajul din rezervaţia naturală.

Fostul arbitru asistent petrecuse o zi ce părea tihnită acasă la cumnatul său, în Tulcea. Stătuseră împreună la masă, la o ciorbă de peşte, la o petrecere restrânsă. La un moment dat, Pavel Gheba a luat una dintre armele de vânătoare pe care ruda lui le avea în casă şi şi-a încheiat socotelile cu viaţa. 

Pavel Gheba a lăsat în urmă o soţie şi un copil care nu îşi explică ce l-a determinat să facă gestul extrem. Anchetatorii fac cercetări ca să desluşească împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Pavel Gheba era un ecologist convins. Lucra la Biosfera Delta Dunării şi lupta împotriva braconierilor. Gheba a fost arbitru asistent în Liga I între anii 1998 şi 2006 şi a fost propus pe lista FIFA. Gigi Becali a susţinut că arbitrul ar fi luat bani ca să favorizeze o adversară a Stelei, după ce Comisia Centrală a constat că a anulat un gol valabil. Pavel Gheba l-a dat în judecată şi a renunţat să mai arbitreze, după ce a constatat că nimeni din Federaţie nu i-a luat apărarea.

×
Subiecte în articol: sinucideri
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close