Antena 3 CNN Sport Off Sport Un fost internaţional englez, arestat sub acuzaţia că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice

Un fost internaţional englez, arestat sub acuzaţia că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice

Un fost internaţional englez, arestat sub acuzaţia că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice
de M.T.    |    13 Oct 2011   •   13:55

Fostul internaţional englez Paul Merson a fost arestat sub acuzaţia că a condus sub influenţa alcoolului, după ce Mercedesul la volanul căruia se afla a fost implicat într-un accident rutier miercuri dimineaţă.

Am adormit şi am fost foarte norocos că am supravieţuit. M-am lovit cu capul de parbriz, dar am reuşit să ies singur din maşină, iar cei de la serviciile de urgenţă sau descurcat excelent. Acum nu-mi doresc decât să merg acasă şi să mă odihnesc”, a declarat Merson pentru Daily Mirror.

În vârstă de 43 de ani, fostul jucător al echipelor Arsenal, Middlesbrough, Aston Villa şi Portsmouth, actualmente specialist al postului Sky Sport, a intrat cu maşina sa într-un camion în timp ce se întorcea de la un eveniment caritabil, care a avut loc în sudul Londrei.

Şoferul camionului a suferit câteva răni minore, dar se reface la domiciliu, după ce a primit îngrijiri medicale la spital.

Am fost informaţi că a avut loc un accident rutier între un Mercedes şi un camion. În urma unui test, bărbatul de 43 de ani a fost arestat, fiind suspectat că a condus după ce a consumat băuturi alcoolice. A fost dus la spital pentru a fi tratat pentru o tăietură la cap şi i s-a luat sânge pentru analize ulterioare”, a spus un ofiţer de poliţie.

×
Subiecte în articol: accident Mercedes Anglia bauturi alcoolice
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close