Antena 3 CNN Sport Off Sport Un fotbalist spaniol suferă de cancer la 22 de ani. Sportivul va începe în următoarele zile chimioterapia

Un fotbalist spaniol suferă de cancer la 22 de ani. Sportivul va începe în următoarele zile chimioterapia

Un fotbalist spaniol suferă de cancer la 22 de ani. Sportivul va începe în următoarele zile chimioterapia
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    13 Iun 2017   •   20:11

Fundaşul Yeray Alvarez, selecţionat în echipa de tineret a Spaniei, este nevoit să renunţe la participarea la Campionatul European de fotbal 2017 (Under-21), ce va avea loc în Polonia în perioada 16-30 iunie, pentru a urma un tratament chimioterapic în urma unei operaţii de cancer testicular, a anunţat, marţi, clubul Athletic Bilbao.

"La un control radiologic, s-a detectat o anomalie (adenopatie) care trebuie tratată şi jucătorul va începe în următoarele zile un tratament complementar (chimioterapie) recomandat de către specialişti", a scris Athletic într-un comunicat.

"Jucătorul va părăsi marţi, 13 iunie, cantonamentul selecţionatei spaniole, iar absenţa sa este estimată la aproximativ trei luni", a adăugat clubul.

Yeray Alvarez, în vârstă de 22 ani, a debutat în luna septembrie la prima echipă a lui Athletic Bilbao, înainte de a fi supus unei operaţii în luna decembrie din cauza unei tumori testiculare. Indisponibil două luni, el a revenit în competiţie în februarie la un meci de campionat cu FC Barcelona.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close