Antena 3 CNN Sport Off Sport Un jucător al lui Napoli, implicat într-un accident rutier soldat cu trei morţi

Un jucător al lui Napoli, implicat într-un accident rutier soldat cu trei morţi

Un jucător al lui Napoli, implicat într-un accident rutier soldat cu trei morţi
Sursa foto: Foto: gazzetta.it
09 Iun 2011   •   18:51

Fundaşul argentinian al echipei Napoli, Hugo Campagnaro, a fost implicat joi dimineaţă într-un grav accident rutier în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa. Jucătorul se află la spital, dar viaţa sa nu este în pericol.

 
Accidentul a avut loc între localităţile argentiniene Coronel Baigorria şi Espinillo. Campagnaro conducea o Toyota SUV şi s-a ciocnit de un Volkswagen Polo, cei doi pasageri ai maşinii lovite de fundaşul lui Napoli decedând pe loc. Cel mai bun prieten al fotbalistului, aflat lângă acesta, a murit câteva ore mai târziu la spital.
 
Iniţial, circula informaţia că a treia persoană decedată a fost soţia fotbalistului, însă unchiul lui Campagnaro a infirmat acest lucru, adăugând că nepotul său este conştient, dar în stare de şoc.
 
Vreau să-i liniştesc pe fanii lui Napoli. Hugo este bine. Impactul a fost devastant. În urma coliziunii, cel mai bun prieten al său, Alvaro Castelli, şi alte două persoane au murit. Hugo este sub observaţie la spitalul din Rio Cuarte, e conştient, dar în stare de şoc şi nu a aflat încă de desecul lui Alvaro”, a declarat unchiul jucătorului pentru site-ul CalcioNapoli24.it.

×
Subiecte în articol: accident Argentina Napoli
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close