Antena 3 CNN Sport Off Sport Un jucător al lui PSG va fi judecat, după ce a lovit un polițist

Un jucător al lui PSG va fi judecat, după ce a lovit un polițist

Un jucător al lui PSG va fi judecat, după ce a lovit un polițist
31 Mai 2016   •   15:14

Fotbalistul ivorian Serge Aurier, de la Paris Saint Germain, va fi judecat pe 26 septembrie pentru ultraj, după ce a lovit un agent de poliţie, relatează presa franceză, citată de Agerpres.

Fundaşul de 23 ani a fost reţinut luni, în apropiere de Champs Elisee, la ieşirea dintr-o discotecă. Aurier a intrat în altercaţie cu un agent al Brigăzii anti-criminalitate (BAC) şi a petrecut 24 de ore în arest. Conform mărturiei unui poliţist, jucătorul a avut o atitudine provocatoare faţă de agentul care i-a oprit vehiculul, l-a jignit şi l-a lovit cu cotul în piept. Unul dintre agenţi l-a denunţat şi fotbalistul a fost reţinut pentru ultraj. 

În urmă cu trei luni, printr-o înregistrare video postată pe site-ul Periscope, Aurier adresa cuvinte jignitoare antrenorului său, Laurent Blanc, precum şi unora dintre colegii săi de la PSG. El a fost exclus iniţial din lot, însă Blanc a revenit ulterior asupra deciziei şi l-a convocat pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor, împotriva englezilor de la Chelsea Londra. 

Jucătorul ivorian, care evoluează pe postul de fundaş dreapta, are o cotă de 20-25 milioane euro şi este legat prin contract de de campioana en titre a Franţei până în iunie 2019. 

×
Subiecte în articol: psg ultraj politist lovit
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close