Antena 3 CNN Sport Off Sport Un jucător de fotbal american s-a sinucis sâmbătă dimineaţă

Un jucător de fotbal american s-a sinucis sâmbătă dimineaţă

Un jucător de fotbal american s-a sinucis sâmbătă dimineaţă
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
01 Dec 2012   •   19:40

Un jucător al echipei de fotbal american Kansas City Chiefs s-a sinucis, sâmbătă dimineaţă, la baza de pregătire a formaţiei sale, a anunţat poliţia locală, fără să precizeze numele sportivului, informează NFL.com.
   
Potrivit sursei citate, jucătorul s-a împuşcat în cap la baza de pregătire aflată lângă stadionul Arrowhead. Sportivul era suspect în cazul împuşcării unei femei.
   
"În jurul orei 07.10, am fost chemaţi la o locuinţă în legătură cu împuşcarea unei persoane. Am sosit la faţa locului şi o femeie care era acolo ne-a spus că fiica ei a fost împuşcată de prietenul ei, cu care avea o relaţie tumultoasă. Tânăra a fost dusă la un spital din zonă, unde a murit după scurt timp. La 08.10, am fost chemaţi la baza de pregătire Arrowhead în legătură cu un bărbat de culoare înarmat aflat în parcare, care se potrivea descrierii femeii. Poliţiştii au ajuns acolo, au văzut un bărbat de culoare cu o armă în dreptul capului şi câţiva angajaţi ai echipei Chiefs. Când poliţiştii au coborât din maşină, au auzit o împuşcătură. Se pare că bărbatul s-a împuşcat. A fost transportat la spital, unde a fost declarat decesul său", a explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Kansas City, Darin Snapp.
   
Snapp a precizat că numele jucătorului va putea fi dat publicităţii după ce va fi notificată familia acestuia.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close