Antena 3 CNN Sport Off Sport Un portar olandez, condamnat la 12 luni de închisoare pentru deţinerea unei ferme de cannabis

Un portar olandez, condamnat la 12 luni de închisoare pentru deţinerea unei ferme de cannabis

Un portar olandez, condamnat la 12 luni de închisoare pentru deţinerea unei ferme de cannabis
22 Apr 2011   •   12:43

Portarul echipei ADO Den Haag, Gino Coutinho, şi prietena sa au fost condamnaţi la 12 luni de închisoare pentru deţinerea unei ferme de cannabis în Ens, un sat din privincia olandeză Flevoland. De parcă asta nu ar fi fost suficient, jucătorul de 28 de ani este acuzat şi de falsificare şi spălare de bani.

Coutinho a fost arestat de poliţia olandeză în august 2009, după o razie în Ens, acolo unde, într-un depozit au fost descoperite 4.200 de plante de marijuana. Portarul a negat că ar fi implicat în ceva necurat, deşi la faţa locului existau documente care dovedeau că locaţia era înregistrată pe numele său.

Fost internaţional olandez sub 21 de ani, Coutinho nu este primul din familia sa care are probleme cu poliţia din cauza stupefiantelor. tatăl său, William, a fost de asemenea condamnat la doi ani de închisoare luna trecută pentru implicarea într-o reţea de traficanţi de marijuana.

Gino Coutinho evoluează la Den Haag din 2008, după ce a mai trecut în carieră pe la PSV, Den Bosch, NAC Breda şi Vitesse. A devenit repede titularul postului de portar şi a fost unul dintre motivele pentru care echipa sa are un sezon excelent, aflându-se pe locul 5 în Eredivisie şi sperând la o calificare în Europa League.

Antrenorul lui ADO, John van den Brom, s-a arătat dezamăgit de comportamentul elevului său, mai ales că, vineri seară, Den Haag primeşte pe teren propriu pe FC Twente, actualul lider al campionatului. Clubul nu a decis încă dacă va încheia colaborarea cu Gino Coutinho sau acestuia î se va permite să revină la echipă după ispăşirea pedepsei.

×
Subiecte în articol: Olanda condamnare
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close