Antena 3 CNN Sport Off Sport Un suporter a fost arestat la Cupa Mondială, după ce a confundat vestiarul Angliei cu toaleta

Un suporter a fost arestat la Cupa Mondială, după ce a confundat vestiarul Angliei cu toaleta

Un suporter a fost arestat la Cupa Mondială, după ce a confundat vestiarul Angliei cu toaleta
20 Iun 2010   •   20:11

Suporterul care a intrat în vestiarul naţionalei Angliei, după meciul cu Algeria, scor 0-0, de la Cupa Mondială, a fost arestat pentru "încălcarea proprietăţii", a anunţat poliţia sud-africană.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost identificat după ce au fost analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi va fi în curând judecat.

Suporterul respectiv, Pavlos Joseph, a declarat pentru publicaţia Sunday Mirror, că a ajuns la vestiare în timp ce căuta toaleta, la stadionul din Cape Town, unde a jucat Anglia. Fanul a dat "nas în nas" cu David Beckham, indisponibil pentru Cupa Mondială, care l-a întrebat: "Cine eşti?". "I-am spus: mă numesc Pavlos şi caut toaleta. Nimeni nu mi-a spus nimic, iar eu ma gândeam, ce am de pierdut? Sunt în vestiarul englez, de ce să nu spun ceva? L-am privit pe David în ochi şi i-am spus: David am cheltuit o avere să vin aici. Este o ruşine. Ce aveţi de gând?", a povestit Pavlos Joseph, informează Mediafax.

Antena3.ro






×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close