Antena 3 CNN Sport Un suporter galez a fost ucis înaintea meciului cu Anglia din preliminariile CE 2012

Un suporter galez a fost ucis înaintea meciului cu Anglia din preliminariile CE 2012

Poliţia a început o anchetă, după ce un suporter galez a murit în urma unui incident petrecut în afara stadionului Wembley, înaintea meciului dintre Anglia şi Ţara Galilor din preliminariile Campionatului European 2012.

Un suporter galez a fost ucis înaintea meciului cu Anglia din preliminariile CE 2012
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    07 Sep 2011   •   13:51

„Am primit un telefon în care eram anuntaţi de un atac asupra unei persoane în faţa stadionului Wembley. Oamenii noştri i-au administrat rănitului îngrijiri medicale, au făcut toate eforturile pentru a-l resuscita, apoi pacientul a fost transportat la spital. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane.

Identitatea victimei nu a fost făcută publică, dar se ştie că bărbatul, în vârstă de 44 de ani, era fanul echipei Cardiff City, care evoluează în Championship, a doua divizie din Anglia.

„În semn de respect pentru familia suporterului şi din cauza situaţiei delicate, clubul nu va face niciun comentariu referitor la acest subiect pânăa la clarificarea tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul”, se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial al lui Cardiff City.

Şase persoane au fost deja reţinute, fără a li se dezvălui identitatea, dar Scotland Yard a dezvăluit că suspecţii sunt galezi, la fel ca şi fanul ucis.

×
Subiecte în articol: crima Londra preliminarii EURO 2012
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close