Antena 3 CNN Sport Off Sport Uneori, "al doisprezecelea jucător" chiar înscrie! (VIDEO)

Uneori, "al doisprezecelea jucător" chiar înscrie! (VIDEO)

Uneori, "al doisprezecelea jucător" chiar înscrie! (VIDEO)
Sursa foto: saturn spartak
21 Sep 2009   •   13:28

Aportul publicului este considerat la multe cluburi drept o condiţia absolut necesară pentru obţinerea unui rezultat bun. Ei, bine, gruparea rusă Spartak Moscova poate conta pe un ajutor foarte consistent din partea publicului, chiar în deplasare. Dovada? La ultimul meci din liga internă rusă, un suporter al lui Spartak a intrat pe teren când Alex se pregătea să execute o lovitură de la 11 metri şi a înscris chiar el, sărbătorind apoi cu un alt suporter, intrat şi el pe suprafaţa de joc.
Gazdele de la Saturn Ramenskoe au deschis scorul în partida cu Spartak Moscova în minutul 30, prin Loskov, dar oaspeţii au primit în repriza secundă, la puţin timp de la reluarea jocului, şansa de a reveni în joc, printr-o lovitură de la punctul cu var. Alex se pregătea să bată penalty-ul când, surpriză! Doi fani au pătruns pe gazon iar unul din ei a fugit "glonţ" către minge şi a înscris de la punctul de la 11 metri, lăsând portarul şi atacantul sideraţi.
Apoi, bărbatul s-a bucurat nebuneşte, poate pentru că îşi ajutase echipa, poate pentru că era în centrul atenţiei. Imediat ce suporterul buclucaş a fost scos de pe teren, însă, Alex a executat lovitura de pedeapsă şi a marcat, în minutul 52, golul de 1-1. Spre nefericirea echipei sale, însă, a durat doar un minut până când gazdele au refăcut avantajul, deoarece Topic a marcat în minutul 53 pentru Saturn golul de 2-1.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Saturn Moscova suporter penalty public
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close