Antena 3 CNN Sport Off Sport Usain Bolt ar putea juca pentru Manchester United într-un meci caritabil

Usain Bolt ar putea juca pentru Manchester United într-un meci caritabil

Usain Bolt ar putea juca pentru Manchester United într-un meci caritabil
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    05 Sep 2012   •   16:51

Jamaicanul Usain Bolt şi-ar putea îndeplini un mare vis. Sir Alex Ferguson, managerul lui Manchester United, a declarat că triplul campion olimpic de la Londra ar putea îmbrăca tricoul "diavolilor" într-un meci caritabil împotriva lui Real Madrid.

Sprinterul jamaican, care a câştigat şase titluri olimpice la ultimele două ediţii ale Jocurilor, a spus în mai multe rânduri că este un fan al celor de la Manchester United şi că i-ar plăcea să aibă oportunitatea de a juca pentru echipa cu cele mai multe titluri din Anglia.

Managerul echipei de pe Old Trafford, Sir Alex Ferguson, nu exclude o asemenea variantă şi a oferit şi ocazia perfectă pentru "debutul" jamaicanului.

„Este interesant că a spus asta. Ar fi extraordinar. Anul viitor, atunci când vom juca un alt meci caritabil împotriva legendelor de la Real Madrid, am putea să-l aducem şi să vedem cum se va descurca”, a spus Ferguson pentru Inside United, revista oficială a clubului.

Bolt a avut parte de o primire senzaţională la Manchester după ce a câştigat trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Londra în acest an, fiind ovaţionat minute în şir înaintea partidei pe care United a câştigat-o cu 3-2 în faţa celor de la Fulham.

În trecut, atletul de 26 de ani a mai vizitat baza de antrenament a celor de la United şi i-a oferit câteva sfaturi lui Cristiano Ronaldo, pentru ca portughezul să-şi îmbunătăţească sprintul.

„Este un caracter deosebit şi un mare fan United. Oamenii din acele mici insule, cum a fost şi Dwight York, care vine din Trinidad Tobago, joacă cu toţii fotbal. Ar fi plăcut să-l avem aici şi cred că se va descurca bine”, a adăugat Sir Alex.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close