Antena 3 CNN Sport Off Sport Vicepremierul Vasile Dîncu: Aveam toate condițiile ca România - Spania să se joace pe Arena Națională

Vicepremierul Vasile Dîncu: Aveam toate condițiile ca România - Spania să se joace pe Arena Națională

Vicepremierul Vasile Dîncu: Aveam toate condițiile ca România - Spania să se joace pe Arena Națională
04 Mar 2016   •   19:58

Vicepremierul Vasile Dîncu a oferit explicaţii privitoare la situaţia Arenei Naţionale. Stadionul este în continuare închis, însă primarul interimar al capitalei, Răzvan Sava, a anunţat astăzi că arena se va redeschide cel târziu pe 21 martie, dacă Ministrul Dezvoltării va da o ordonanță specială.

"Înainte de a comunica public am adunat trei ministere care au lucrat la o soluţie alături de ISU, Inspectoratul de stat în construcţii şi reprezentanţi ai Primăriei Capitalei. Am lucrat la un dosar de câteva sute de pagini privind organizarea securităţii spectatorilor la meciul România-Spania. Aveam toate condiţiile, ne pregăteam să anunţăm acest lucru, dar în ultimul moment a venit domnul primar şi ne-a spus că dacă nu schimbăm legea pentru ca el să primească autorizaţie, atunci el nu este de acord pentru că el vrea să respecte legea întru totul”, a declarat vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale, informează GSP.

"Noi am pregătit toate documentele. Există în acest moment toate condiţiile pentru ca meciul cu Spania să se desfăşoare la Bucureşti în 27 martie. Este numai problema acceptului primăriei. Noi am încercat în acel moment să îl convingem, ne-am asumat responsabilitatea noi şi inclusiv FRF, dar nu am găsit înţelegere", a mai adăugat Vasile Dîncu.

FRF a anunţat că amicalul cu Spania din data de 27 martie se va disputa la Cluj.

×
Subiecte în articol: Vasile Dîncu Arena Nationala
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close