Antena 3 Sport Off Sport Veste proastă pentru Oscar Pistorius. Este acuzat de mai multe infracţiuni, pe langă acuzaţia de crimă

Veste proastă pentru Oscar Pistorius. Este acuzat de mai multe infracţiuni, pe langă acuzaţia de crimă

de M.C.    |    20 Noi 2013   •   21:25
Veste proastă pentru Oscar Pistorius. Este acuzat de mai multe infracţiuni, pe langă acuzaţia de crimă

Atletul sud-african Oscar Pistorius, pus sub acuzare pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, va fi judecat şi pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor.


"Două capete de acuzare au fost adăugate, în legătură cu încălcarea unor dispoziţii din Legea Controlului Armelor de Foc" a spus Nathi Mncube, purtătorul de cuvânt al Procuraturii, citat de Mirror.
 
"Domnului Pistorius i-au fost aduse la cunoştinţă noile acuzaţii. Nu sunt pregătit să discut despre natura acuzaţiilor" a mai spus purtătorul de cuvânt.
 
Procesul lui Oscar Pistorius va începe pe 3 martie 2014 şi va dura pana pe 20 martie. 
 
Lista martorilor care vor depune mărturie în proces numără până în prezent 107 nume, printre care sora atletului, Aimee, unchiul Arnold, diverşi experţi şi fostul jucător de fotbal Mark Bachelor, care a spus că Pistorius l-a ameninţat că-i rupe picioarele.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close