Antena 3 CNN Sport Off Sport Vești alarmante despre starea lui Nicky Hayden. Medicii sunt neputincioși

Vești alarmante despre starea lui Nicky Hayden. Medicii sunt neputincioși

Vești alarmante despre starea lui Nicky Hayden. Medicii sunt neputincioși
Sursa foto: Foto: Facebook/Nicky Hayden
18 Mai 2017   •   19:30

Nicky Hayden (35 de ani), fostul campion mondial în Moto GP, implicat într-un grav accident rutier miercuri, ar fi în moarte cerebrală, anunță presa spaniolă, citată de GSP.

Jurnaliștii de la sport.es susțin că medicii nu-l opera pe fostul pilor, din cauza leziunilor grave pe care acesta le-a suferit la cap. În decursul nopții de miercuri spre joi, medicii au anunțat că Hayden nu poate fi operat pentru că este prea slăbit și că starea sa este în continuare critică. Medicii i-ar fi indus o comă artificială.

Conform ultimei înștiințări medicale emise în decursul zilei de joi de medicii spitalului din Cesena, "condiția lui Nicky Hayden este în continuare extrem de gravă.

Tânărul, care se recuperează la secția de terapie intensivă a spitalului Bufalini de Cesena a suferit un politraumatism grav, având drept consecințe leziuni cerebrale severe. Pronosticul rămâne rezervat". 

Hayden a fost lovit frontal de un Peugeot, în timp ce se plimba cu bicicleta alături de mai mulți prieteni. Bicicleta acestuia a fost distrusă în întregime, iar fostul motociclist a rămas inconștient pe marginea străzii

 Hayden a concurat în Moto GP între 2003 și 2016, câștigând titlul mondial în 2006. Începând cu 2017, acesta concura în Campionatul Mondial de Superbike. 

×
Subiecte în articol: accident Moto GP
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close