Antena 3 CNN Sport Off Sport Victor Becali rupe tăcerea, de după gratii: „E tortură psihică!”. Personajul celebru cu care își împarte celula

Victor Becali rupe tăcerea, de după gratii: „E tortură psihică!”. Personajul celebru cu care își împarte celula

Victor Becali rupe tăcerea, de după gratii: „E tortură psihică!”. Personajul celebru cu care își împarte celula
29 Mar 2017   •   17:27

Victor Becali se află în arest de pe 4 martie 2014, când a fost condmnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Acesta a vorbit pentru prima dată de când a fost încarcerat şi a dezvăluit problemele din închisoare şi faptul că nu este lăsat să meargă acasă, în permisie, scrie gsp.ro.

"Ce mai mare problemă în penitenciar e cu eliberarea condiţionată. Atunci se suferă cel mai mult. Aia este tortură, se poate numi tortura psihică. Nu mi se mai dă învoire şi că mi se spune că am un alt dosar pe rol. Păi şi ce dacă? Toată legea aia a fost anulată printr-o decizie a instanţei. Nu-mi poate influenţa cu nimic comportamentul din acel dosar. Eu fac fracţia oricum. Aceste puncte au fost abrogate printr-o decizie a ÎCCJ. Eu n-am fost acasă de un an şi 4 luni. Mi se resping cererile şi nici măcar nu se motivează. Am fost sancţionat o dată în 2014. I-a venit rău lui Borcea şi l-au dus la spital şi am sunat familia lui să-i anunţ. Am sunat de pe cartela şi telefonul lui şi nu aveam voie. Cei de la penitenciar mi-au spus că mă înţeleg omeneşte, dar aia e. Fratele domnului Traian Băsescu stă cu mine în camera. E un om bolnav, care are probleme de sănătate. Probabil în condiţiile astea, pentru că este fratele lui Băsescu, nu-l ajută. I se întâmplă ce mi se întâmplă şi mie. Nu are voie să muncească în exterior, că poate ne vede cineva şi ne pozează", a spus Becali, la un post de televiziune.

×
Subiecte în articol: Dosarul Transferurilor Victor Becali

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close