Antena 3 Sport Off Sport Victor Ponta are un "pass general" pentru Olimpiadă şi vrea să vadă meciurile de baschet ale SUA

Victor Ponta are un "pass general" pentru Olimpiadă şi vrea să vadă meciurile de baschet ale SUA

de G.S.    |    28 Iul 2012   •   11:41
Victor Ponta are un "pass general" pentru Olimpiadă şi vrea să vadă meciurile de baschet ale SUA Foto: Mediafax

Premierul Victor Ponta, care a participat vineri la deschiderea Jocurilor Olimpice, a declarat că are un "pass general" pentru Olimpiadă şi că intenţionează să revină la Londra pentru a urmări inclusiv un meci de baschet al echipei Statelor Unite ale Americii.

 

"Am un pass general. Sper să reuşesc să revin ca să văd câteva competiţii. Nu ascund faptul că, pentru mine, baschetul rămâne sportul favorit, dar dacă pot să văd şi alte competiţii, o să le văd cu plăcere (...) Cine poate să-i bată pe americani ? Sigur, eu, pentru mine, ca şi pentru orice pasionat al baschetului, să vezi echipa Statelor Unite e o ocazie. O să merg, sper, la un meci de baschet al echipei Statelor Unite ?i, în rest, îi susţin pe sportivii români", a spus, vineri seara, la Londra, premierul Ponta.

 

El a adăugat că, pe lângă baschet, va mai urmări competiţiile de gimnastică, scrimă şi polo.

 

Într-un discurs susţinut la inaugurarea Casei Olimpice a României, şeful Guvernului a afirmat că ştie cât de mult "ar fi trebuit" ca statul român să sprijine Comitetul Olimpic Sportiv Român şi pe sportivii participanţi şi a arătat că, în toamna acestui an, ar urma să fie finalizat un nou pachet legislativ şi o nouă strategie pentru următorii 10-20 ani a sportului românesc.

 

"Am aflat săptămâna trecută că o mare sportivă care a câştigat o medalie de aur la Olimpiada de la Beijing încă nu şi-a primit premiul pentru acea performanţă. Vreau să cred nu doar că plătim datoriile trecute, dar că, aşa austeritate cum este în România, Guvernul va avea de plătit foarte multe medalii şi premii, alături de Comitetul Olimpic", a spus Ponta.

 

El a mai afirmat că, în toamna acestui an, Guvernul şi Primăria Capitalei ar putea începe lucrările la o nouă sală polivalentă din Bucureşti.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close