Antena 3 CNN Sport Off Sport Victorie în instanță pentru Gigi Becali pentru marca FCSB

Victorie în instanță pentru Gigi Becali pentru marca FCSB

Victorie în instanță pentru Gigi Becali pentru marca FCSB
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Feb 2018   •   14:14

Tribunalul Bucureşti a respins, miercuri, cererea Clubului Sportiv al Armatei Steaua ca gruparea de fotbal patronată de Gigi Becali să nu mai folosească marca FCSB. Sentinţa nu este definivă.

"Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Obligă reclamantul la plata către pârâtul FCSB a cheltuielilor de judecată parţiale în sumă de 10.000 lei. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Apelul se va depune la Tribunalul Bucureşti", se arată pe portalul instanţelor de jduecată.

În data de 21 decembrie 2016, în litigiul cu Clubul Sportiv al Armatei, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF).

După această decizie, Becali a înregistrat marca "FCSB", dar şi aceasta a fost contestată de juristul CSA, Florin Talpan, care a considerat că se poate confunda cu FC Steaua Bucureşti şi cu mărcile anulate, scrie News.ro.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali FCSB
Parteneri
Cunoscută cafenea din București, închisă de ANPC
x close