Antena 3 CNN Sport Off Sport Zeci de rugbişti s-au luat la trântă cu nămeţii şi au deszăpezit spitalele din sectorul 1

Zeci de rugbişti s-au luat la trântă cu nămeţii şi au deszăpezit spitalele din sectorul 1

Zeci de rugbişti s-au luat la trântă cu nămeţii şi au deszăpezit spitalele din sectorul 1
Sursa foto: Foto: adevarul.ro
de S.T.    |    14 Feb 2012   •   21:41

Zăpada nu ştie cu cine se pune! Rugbiştii au ieşit astăzi cu lopeţile în mână să cureţe spitalele din Bucureşti. A fost doar un antrenament de înviorare pentru stejari, care n-au mai lăsat niciun fulg în urma lor.

Peste 160 de rugbişti de la echipele de club din Bucureşti au ieşit la deszăpezire. S-au trezit de la ora 5 dimineaţa şi au format pe loc un batalion anti-zăpadă.

Deszăpezirea spitalelor s-a făcut cu forţa unui pilier, dar cu viteza unei aripi. Au venit, au curăţat şi au trecut la următorul obiectiv. În mai puţin de o oră au deszăpezit spitalul Grigore Alexandrescu şi în nici o jumătate de oră Polizu. Rugbiştii sunt dispuşi să-şi pună muşchii la bătaie oriunde e nevoie de muncă, la gradiniţe, şcoli, azile, oriunde.

O fi el sport de golani, dar e practicat de gentlemeni. Iar dacă le înlocuieşti mingea ovală cu o lopată, zăpada devine un adversar mai mult decât... accesibil.

Rugbiştii din toată ţara au ieşit să ajute la deszăpezire. În plus, Federaţia a strâns deja 20 de tone de alimente pentru sinistraţi. Nu doar rugbiştii s-au luat la trântă cu nămeţii. Cei mai înalţi voluntari din România, baschetbaliştii, au ieşit să cureţe de zăpadă şcolile din Piteşti.


×
Subiecte în articol: spitale Voluntari zapada
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close