Antena 3 CNN Sport Gică Hagi a dezvăluit ce salariu are la Farul! Câștigă cel mai puțin dintre antrenorii din SuperLiga: ”Da, atât e”

Gică Hagi a dezvăluit ce salariu are la Farul! Câștigă cel mai puțin dintre antrenorii din SuperLiga: ”Da, atât e”

Gică Hagi, antrenor și patron la Farul, a dezvăluit ce salariu încasează lunar. Deși e campion en titre al României, Hagi încasează cei mai puțini bani din Superligă.

Gică Hagi a dezvăluit ce salariu are la Farul! Câștigă cel mai puțin dintre antrenorii din SuperLiga: ”Da, atât e”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Roxana Mihăiescu    |    03 Dec 2023   •   19:04

Patron al clubului, antrenor, campion en titre al României și unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi în Europa anilor '80, Gică Hagi a dezvăluit că salariul pe care îl încasează nu este unul motivant deloc. 

Potrivit declarațiilor sale, Hagi are un salariu de 500 de euro, la care se mai adaugă bonusuri.

 ”Nu a crescut salariul, eu am bonusuri, doar bonusuri. 500 de euro, da, atât e salariul! E o anomalie care trebuie reglată și ea în viitorul apropiat. Nu poți să fii și proprietar, și manager. A fost, a mers, a fost bine, dar până la un anumit punct”, a spus Gică Hagi pentru playtech.ro.

Citește și: Interviu de 10 cu Ianis Hagi în Spania: ”Ambiția am moștenit-o de la tata. Vreau să scriu istorie pentru România”

Patronul clubului Farul spune că e normal să fie plătit pentru valoarea lui și că e necesar să aibă loc câteva schimbări în perioada următoare.

”Dacă-mi fac meseria, trebuie să fiu plătit pe valoarea mea. Nu să fiu și patron, și managerul echipei. Trebuie să schimbăm asta în cel mai scurt timp”.

Recent, Gheorghe Hagi s-a asociat cu fostul mare internațional brazilian Rivaldo, sperând să atragă și alți oameni de afaceri, ca investitori, la club.

”Ca să ajungi mare și să fii puternic ai nevoie de oameni puternici, cu bani, ca orice club. Puterea mea e pe partea tehnică. Poate, ca buget, sunt ultimul din România. Nu e bine să fii patron fără bani foarte mulți”, a concluzionat acesta.

×
Subiecte în articol: Gica Hagi salariu
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close