Antena 3 CNN Life Oameni Interviu de 10 cu Ianis Hagi în Spania: ”Ambiția am moștenit-o de la tata. Vreau să scriu istorie pentru România”

Interviu de 10 cu Ianis Hagi în Spania: ”Ambiția am moștenit-o de la tata. Vreau să scriu istorie pentru România”

Indiferent dacă ai succes sau un eșec, totul durează o zi. Și apoi o iei de la capăt. Acesta este crezul lui Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi. Ianis a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

Interviu de 10 cu Ianis Hagi în Spania: ”Ambiția am moștenit-o de la tata. Vreau să scriu istorie pentru România”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mădălina Tanasă    |    30 Noi 2023   •   23:38

”Totul durează o zi în viață, indiferent că ai succes sau insuccese. Și apoi, a doua zi, te trezești și o iei de la capăt. Sunt foarte competitiv, mai ales când vine vorba despre sport, despre fotbal”, ne mărturisește Ianis Hagi.

A dat exemplul calificării echipei naționale.

”A fost un succes al echipei, ne-am distrat, ne-am bucurat împreună cu fanii, apoi noi individual am avut petrecerea noastră. Dar a doua zi dimineață, la 06:00, eram deja treaz, trebuia să mă întorc în Spania, aveam și niște filmări de făcut... Am luat-o de la capăt pentru că nimic, nimic nu stă pe loc”, povestește tânărul fotbalist.

Acesta spune că a moștenit de la tatăl său ”ambiția de a fi mereu mai bun”, de la o zi la alta.

Locuiește singur de la vârsta de 17 ani și știe să gătească. Ne dezvăluie că doar Gică Popescu îl poate întrece la gătit paste.

”La paste mă pot lupta cu oricine. Poate doar nu cu unchiul meu, cu Gică Popescu, pentru că este pasionat de gătit și știe de toate”, declară Ianis Hagi.

El a vorbit și despre viața lui personală și unde îi place să călătorească împreună cu logodnica lui, Elena.

”Nici noi nu știm când ne vom căsători, dar va urma”, spune tânărul.

×
Subiecte în articol: Ianis Hagi
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close