Antena 3 CNN Sport Tenis Câștigătorul de Grand Slam Jamie Murray, nemulțumit de condițiile de la French Open: "Hotelurile voastre sunt ca o toaletă"

Câștigătorul de Grand Slam Jamie Murray, nemulțumit de condițiile de la French Open: "Hotelurile voastre sunt ca o toaletă"

Jamie Murray a criticat Federația Franceză de Tenis pentru decizia de a reduce premiile în bani la categoria dublu cu 23%, dar și pentru că hotelul în care au cazat jucătorii ”este o toaletă”.

Câștigătorul de Grand Slam Jamie Murray, nemulțumit de condițiile de la French Open: "Hotelurile voastre sunt ca o toaletă"
Sursa foto: Getty Images
de Adelina Miron    |    27 Mai 2021   •   13:17

Tenismenul a acuzat Federația Franceză de Tenis că are o atitudine indiferentă față de jucători într-o postare pe Twitter.

„În plus, față de schimbarea de două ori a datelor turneului în beneficiul propriu, Federația Franceză întreține aceeași mentalitate de ”nu dăm doi bani” prin reducerea fondul de premiere cu 23%”, a scris Murray. 

Reducerea premiilor în bani este doar una dintre nemulțumirile celui mai cunoscut jucător de dublu din Marea Britanie. Jucătorul de tenis a mai reproșat Federației Franceze de Tenis că hotelul Novotel din Paris în care îi cazeză pe jucătorii de dublu și pe cei aflați la coada clasamentului este ”în mod absolut o toaletă”, potrivit Daily Mail.

”Hotelul vostru oficial pentru jucătorii de dublu este în mod absolut o toaletă”, a scris Murray pe Twitter.

Jamie Murray se află pe locul 21 în ierarhia mondială și este câștigător de două titluri de Mare Șlem (Australian Open 2016 și US Open 2016).

 

 

×
Subiecte în articol: French Open Jamie Murray hotel
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close