Antena 3 CNN Sport Tenis Interviu cu Mara Gae, câştigătoarea probei de dublu junioare de la US Open

Interviu cu Mara Gae, câştigătoarea probei de dublu junioare de la US Open

Mara Gae, câştigătoarea probei de dublu junioare de la US Open, mărturii exclusive la Antena 3 CNN.

de Violeta Moroianu    |    18 Sep 2023   •   16:25

Jucătoarea de tenis, care a împlinit 18 ani, are planuri mari dupa câştigarea primului turneu de Mare Şlem. Alături de Mara a fost prezentă şi Raluca Olaru, unul dintre antrenorii săi.

"Eu am mai jucat înainte cele trei Grand Slam-uri, dar aici (n.r. la US Open), fiind ultimul turneu de juniori pentru mine a însemnat foarte mult că am făcut un rezultat aşa de excepţional. Parcursul în sine a fost unul, n-aş putea spune, uşor, nici greu, a fost unul solid. Am început cu meciuri foarte bune, de aceea în semifinală şi în finală mentalul s-a văzut construit pe parcursul turneului.

Sunt bursieră la liceul Caragiale, sunt în clasa a XII-a, urmează să dau BAC-ul",  a declarat Mara Gae pentru Antena 3 CNN.

Totodată, Raluca Olaru, antrenoarea Marei, a explicat că, următorul pas pentru tânăra campioană de la US Open este dezvoltarea pregătirii fizice.

"Drumul va fi lung, cu urcuşuri, cu coborâşuri. În acest moment, cred că o parte foarte importantă este latura de pregătire fizică pe care are nevoie să o dezvolte puţin mai mult", a precizat şi Raluca Olaru.

×
Subiecte în articol: Mara Gae
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close