Antena 3 CNN Sport Tenis ITIA, reacţie după interviul dat de Simona Halep: "Decizia finală va fi luată de un tribunal independent"

ITIA, reacţie după interviul dat de Simona Halep: "Decizia finală va fi luată de un tribunal independent"

În exclusivitate pentru Antena 3 CNN, Federaţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) vine cu precizari după interviul acordat de Simona Halep pentru Tennis Majors.

ITIA, reacţie după interviul dat de Simona Halep: "Decizia finală va fi luată de un tribunal independent"
Sursa foto: Profimedia Images
de Violeta Moroianu    |    04 Mai 2023   •   16:24

Adrian Bassett, şeful pe comunicare de la ITIA, a declarat pentru Antena 3 CNN că procesul în care este implicată Simona Halep este unul complex și se desfășoară în conformitate cu Codul Mondial Antidoping.

De asemenea, ITIA a făcut referire şi la data audierii, vehiculată deja în presă ca fiind stabilită.

Citeşte şi: Simona Halep, despre cum i-a ajuns substanţa interzisă în corp: "Nu am consumat niciodată, în mod conştient"

"Procesul implică o comunicare masivă între ITIA şi Simona Halep. Data audierii este decisă de tribunalul independent, nu de ITIA.

Suntem supuşi Codului Mondial Anti-doping, astfel că procesul trebuie să se desfăşoare într-un mod corect. Ştim că Simona Halep a menţionat Federaţia Internaţională de Tenis în interviu.

Pentru o mai bună claritate, procesul este condus de ITIA, iar decizia finală va fi luată de un tribunal independent care va lua în considerare dovezile prezentate de ambele părţi înainte de decizia finală", se arată în răspunsul ITIA pentru Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close