x close

Noi detalii au ieșit la iveală de la colaborarea Simonei Halep cu Nike. Ce a făcut românca înainte de a semna cu marea companie

01 Mar 2018   •   22:04
Noi detalii au ieșit la iveală de la colaborarea Simonei Halep cu Nike. Ce a făcut românca înainte de a semna cu marea companie

Simona Halep şi-ar fi angajat o "armată" de avocaţi, înainte de a-şi pune semnătura pe contractul cu Nike.

Halep va primi cu peste 800.000 de dolari mai mult faţă de cât încasa de la Adidas, conform informaţiilor din piaţă. În consecinţă, suma reală pentru care Simona va semna cu celebrul brand american va fi de aproximativ două milioane de dolari. Actualul număr unu mondial a întrerupt colaborarea cu Adidas la finalul anului 2017, după ce brandul german a refuzat să îi mărească contractul la două milioane de euro anual, cât voia Simona. Ea câştiga din acel parteneriat un milion de euro/an.

S-a discutat intens cu mai mulţi posibili sponsori, însă în cele din urmă, după ce s-a consultat cu avocaţii, Simona a decis să accepte oferta Nike, informează digisport.ro. Negocierile au fost extrem de aspre, iar la discuţia finală, în care şi-a pus semnătura pe contract, marea noastră campioană a venit alături de o armată de avocaţi. Una dintre cele mai mari firme de avocatură din România a consiliat-o pe Halep, astfel încât nimic să nu fie lăsat la voia întâmplării. Sportiva din Constanţa a primit consultanţă cu privire la toate aspectele legate de acest aranjament juridic, inclusiv în privinţa taxelor şi drepturilor de proprietate intelectuală.

Abia după ce ambele părţi au fost complet mulţumite de termenii angajamentului s-a semnat înţelegerea, una reciproc avantajoasă.

Citeşte mai multe despre:

detalii colaborare Simona Halep nike contract
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati