Antena 3 CNN Sport Tenis Novak Djokovic, așteptat ca un erou la revenirea în țara sa după expulzare: ”NOLE, ești mândria Serbiei”

Novak Djokovic, așteptat ca un erou la revenirea în țara sa după expulzare: ”NOLE, ești mândria Serbiei”

Novak Djokovic este așteptat acasă după ce a fost expulzat din Australia

Novak Djokovic, așteptat ca un erou la revenirea în țara sa după expulzare: ”NOLE, ești mândria Serbiei”
Sursa foto: Twitter/wjxt4
de Alexandra Ionescu    |    Andreea Borboros    |    17 Ian 2022   •   13:03

Celebrului sportiv i se pregtește o primire spectaculoasă la aeroport. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, Novak Djokovic urmează să aterizeze în mai puțin de 30 de minute pe aeroportul din Belgrad, la terminalul VIP unde este așteptat de familie, prieteni și susținători. 

Interesul pentru Novak Djokovic este unul uriaș, iar asta pentru că la fața locului au ajuns o mulțime de jurnaliști din întreaga lume.

În această dimineață, tenismenul a ajuns pe aeroportul din Dubai, unde s-a fotografiat cu fanii săi. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla când Djokovic va ajunge pe aeroportul din Belgrad. Momentan nu se știe dacă acesta va susține o conferință de presă.

Fanii i-au pregătit un imn, scris special pentru el de un cunoscut compozitor din Belgrad. Întreaga comunitate din Serbia îl susține și îl privește ca pe un adevărat erou, motiv pentru care aseară, pe cel mai înalt turn din Belgrad a fost postat un mesaj: ”NOLE, ești mândria Serbiei”.

Ieri dimineaață, însuși președintele Serbiei a declarat că NOLE este așteptat ca un erou acasă.

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close