Antena 3 CNN Sport Tenis Petra Kvitova, campioana din 2011, eliminată în sferturile de finală la Wimbledon

Petra Kvitova, campioana din 2011, eliminată în sferturile de finală la Wimbledon

Petra Kvitova, campioana din 2011, eliminată în sferturile de finală la Wimbledon
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    02 Iul 2013   •   22:02

Petra Kvitova este cel mai recent dintre numele sonore eliminate surprinzător la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon.

Cehoaica, favorită numărul 8 şi campioană la Londra în urmă cu doi ani, a pierdut în sferturile de finală în faţa belgiencei Kirsten Flipkens, jucătoare care, în urmă cu mai puţin de două săptămâni, era învinsă în finala de la 's-Hertogenbosch de Simona Halep.

Flipkens a făcut un joc excepţional şi a reuşit să se impună în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-4, urmând să joace în semifinale împotriva franţuzoaicei Marion Bartoli, învingătoare cu 6-4, 6-4 în faţa americancei Sloane Stephens.

Sabine Lisicki, cea care în optimi a reuşit marea surpriză a turneului, eliminarea Serenei Williams, a confirmat că acel succes nu a fost întâmplător şi s-a calificat în semifinale.

Jucătoarea de 23 de ani din Germania a trecut fără mari probleme de Kaia Kanepi, scor 6-3, 6-3.

Pentru un loc în finală, Lisicki se va lupta cu poloneza Agnieszka Radwanska, finalista de anul trecut de la Londra şi cea mai bine plasată jucătoare rămasă în cursa pentru trofeul de la All England Club.

Cap de serie numărul 4, Radwanska s-a impus în sferturile de finală în faţa chinezoaicei Li Na, pe care a învins-o după trei seturi intense, scor 7-6, 4-6, 6-2.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close