Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, a treia victorie la Sofia. Românca va juca în semifinale cu Samantha Stosur

Simona Halep, a treia victorie la Sofia. Românca va juca în semifinale cu Samantha Stosur

Simona Halep, a treia victorie la Sofia. Românca va juca în semifinale cu Samantha Stosur
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    31 Oct 2013   •   23:13

Simona Halep a câştigat şi al treilea meci din faza grupelor în turneul de la Sofia şi se pregăteşte să o întâlnească în semifinale pe australianca Samantha Stosur.

Deşi calificată deja în penultimul act al concursului cu premii totale de 750.000 de dolari, românca nu s-a menajat şi a obţinut o nouă victorie convingătoare, a 51-a din acest an.

Halep, cap de serie numărul 1 în capitala Bulgariei, s-a impus cu un dublu 6-1 în faţa Elinei Svitolina (Ucraina), la capătul unui meci care a durat doar 47 de minute.

În precedentele două partide de la Sofia, Simona le învinsese pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova şi pe franţuzoaica Alize Cornet, fără a pierde vreun set.

Prin succesul de vineri, Halep a ajuns a 51 de victorii în 2013, la fel ca cehoaica Petra Kvitova, fiind depăşită la acest capitol doar de liderul mondial, americanca Serena Williams, şi poloneza Agnieszka Radwanska.

Datorită rezultatelor excelente pe care le-a obţinut în acest sezon, Simona Halep va încheia 2013 pe locul 11 în lume şi devine prima jucătoare din România care câştigă un milion de dolari într-un an.

×
Subiecte în articol: Simona Halep turneu WTA samantha stosur
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close