Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep împlineşte 32 de ani | Planul de revenire, dezvăluit de avocatul campioanei

Simona Halep împlineşte 32 de ani | Planul de revenire, dezvăluit de avocatul campioanei

Avocatul Simonei Halep face declaraţii în exclusivitate pentru Antena 3 CNN chiar de ziua de naştere a marii campioane. Simona împlineşte, astăzi, 32 de ani.

de Violeta Moroianu    |    27 Sep 2023   •   13:24

Apărătorul sportivei susţine că suspendarea a fost nedreaptă pentru că este clar, în opinia sa, faptul că substanţa descoperită în corpul Simonei provine dintr-o contaminare şi că nu ar fi ajutat-o din punct de vedere sportiv.

Avocatul Simonei Halep intenţionează să prezinte, din nou, la TAS, aceste dovezi.

"Nu cred că trebuie să fii un mare expert să înţelegi că o concentraţie într-o probă de urină la trei zile după un test negativ, atât de mică, nu poate să provină din altceva decât dintr-o contaminare. Tot astfel, faţă de nivelul de roxadustat detectat în proba respectivă e clar că nu poate fi vorba să o fi ajutat pe Simona, sub nicio formă, din punct de vedere sportiv.

Pentru un asemenea suport, Simona ar fi trebuie să ingereze această substanţă o perioadă constantă şi anumite cantităţi, ceea ce nu e cazul aici. Evident că aceste lucruri o să fie o dată în plus expuse în faţa TAS şi avem speranţe că un tribunal cu adevărat independent o să ia în considerare toate aceste elemente.

E adevărat, Simona nu a completat acest formular pentru testul din 26 august, test negativ, dar l-a completat, însă, pentru testul din 29 august care este testul pozitiv şi testul care a generat dosarul roxadustat. Simona a menţionat în mod clar acolo faptul că începuse să ia aceste noi suplimente şi cred că acest lucru elimină orice fel de interpretare", a declarat Bogdan Stoica, avocatul Simonei, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close