Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, ironizată de fanii străini după retragerea de la Tokyo: "Acum se teme de radiaţiile din Fukushima"

Simona Halep, ironizată de fanii străini după retragerea de la Tokyo: "Acum se teme de radiaţiile din Fukushima"

Simona Halep, ironizată de fanii străini după retragerea de la Tokyo: "Acum se teme de radiaţiile din Fukushima"
15 Sep 2016   •   08:32

Decizia Simonei Halep de a nu merge la Tokyo, săptămâna viitoare, pentru turneul Premier la care era anunţată pe tabloul principal, a generat reacţii negative pe forumurile de specialitate! Fanii străini au fost deranjaţi de faptul că Simona nu şi-a motivat în niciun fel abandonul, informaţia fiind făcută publică de organizatorii japonezi care au declarat că locul româncei va fi luat de Caroline Wozniacki, scrie ProSport.

Simona se retrage pentru a doua oară într-o perioadă relativ scurtă dintr-un turneu important, după ce în luna august a declarat forfait pentru JO de la Rio! Halep nu a jucat la Olimpiadă de teama virusului Zika, iar userii de pe tennisforum.com au încercat să identifice, într-o manieră ironică, şi motivul pentru care constănţeanca nu mai participă la Tokyo:

  • Escapist din Marea Britanie: "De data aceasta ce accidentare mai are"?
  • AmtrakQuebec din Canada: "O doare mâna de la cumpărături".
  • Currie84 din Grecia: "Îi e teamă de radiaţiile din Fukushima. În această perioadă a anului va juca la turneul invitaţional de la Constanţa, desfăşurat chiar pe un teren sterilizat în spatele casei sale".
  • Viktorija din Belarus: "Ultima dată când am verificat, virusul Zika nu mai prezenta un pericol în Japonia. Cred că Simona a primit informaţii greşite"

Absenţa Simonei Halep de la turneul dotat cu 885.000 de dolari nu reprezintă însă o dramă pentru alţi suporteri. Demosthenes din SUA a spus: "A jucat destule meciuri în ultimul timp. Turneele de la Wuhan şi Beijing ar trebui să fie suficiente în vederea pregătirii pentru Turneul Campioanelor", iar Goldenlox din Rusia a întărit afirmaţia respectivă: "Bine punctat! După Tokyo urmează evenimente extrem de importante şi nu era cazul ca Halep să le pună în pericol".

×
Subiecte în articol: Simona Halep Tokyo retragere ironii fani
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close