Antena 3 CNN Stenograme Blejnar, protectorul directoarei de la Direcţia Finanţe Timiş care a fost arestată pentru luare mită? Citeşte stenograme compromiţătoare

Blejnar, protectorul directoarei de la Direcţia Finanţe Timiş care a fost arestată pentru luare mită? Citeşte stenograme compromiţătoare

Blejnar, protectorul directoarei de la Direcţia Finanţe Timiş care a fost arestată pentru luare mită? Citeşte stenograme compromiţătoare
Sursa foto: Foto: baricada.ro
23 Dec 2011   •   07:05

Directoarea adjunctă de la Direcţia de Finanţe Timiş, arestată pentru că ar fi luat mită 100.000 de lei, avea spatele asigurat la nivel înalt. Unul din protectorii Gabrielei Ionescu ar fi chiar Sorin Blejnar, preşedintele ANAF, potrivit  jurnaliştilor de la pressalert.ro.

Şefa de la Finanţe Timiş avea protecţia asigurată până la cele mai înalte niveluri. Sorin Blejnar, preşedintele ANAF, este unul din oamenii care avea grija ca Ionescu să-şi păstreze funcţia. O demonstrează o discuţie publicată de pressalert.ro dintre patronul firmelor care a denunţat-o pe şefa de la Finanţe şi complicele acesteia, Călin Dinu.

Călin:
-Mâine e prăpădul lumii aici în oraş.

Denunţător:
- De ce?

C: - Vin 160 de deputaţi, parlamentari p… mea.

D:
- Păi şi ce treabă ai tu sau ea?

C: - Nu, păi vor să-l schimbe pe Costi p… mea (se referă la preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constatin Ostaficiuc - s.n.).

D: - Dar pe ea nu o schimbă? (se referă la inculpata Ionescu Gabriela - s.n.).

C: - Nu.

D: - E bine?

C: - E bine şi vor să aducă pe unu de la Arad pe 4 judeţe.

D: - Şi ea să fie sub?

C:
- Controlul e 80%, controlul AIF e 80%, Mircea Călin nu poate să facă ce face ea (se referă la faptul că şeful direct al inculpatei I G nu are „disponibilităţile" de abuz ale inculpatei  - s.n.). Ăştia vor să o pună pe ea.

D: - Cine?

C: - Blejnar a fost…

D: - Păi şi iar bani? .

C: - Nu, p… bani, de unde? "

Într-o altă discuţie, Călin Dinu i-a explicat denunţătorului că Gabriela Ionescu este foarte pretenţioasă.

Călin: - Asta-i genul de om care-i trebuie tot (se referă la inculpata Ionescu Gabriela - s.n.). Deci, dacă vine şi dacă vede ceva ce-i place, chiar dacă nu-i trebuie de moment, „mă, vai ce faine-s alea". E clar, când o zis „ce faine-s alea". Frate, nu mai pot,  (...) nu mai pot.

Denunţător: - Păi nici eu nu mai pot, i-am dat atâta în p… mea.

C: - I-ai dat.

D: - Zecii de mii, sute de milioane.

C: - Păi i-ai dat ca s-o susţinem. Acuma vezi că te ajută fară.

D: - Păi cum fără? Încă îmi cere în p… mea"

Potrivit documentelor de la dosar, Gabriela Ionescu nu a primit doar bani pentru a-şi proteja funcţia sau pachete cadou pentru PDL, ci şi mâncare pentru curcani şi pisici, capcane şi dispozitive pentru combaterea cârtiţelor.

Directoarea adjunctă de la Finanţe Timiş era şi foarte suspicioasă. În biroul său avea un dispozitiv de detectat microfoane şi un stilou cu cameră video.





×
Subiecte în articol: Sorin Blejnar
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close