x close

Noi dezvăluiri uimitoare în INTERCEPTĂRILE RUȘINII. Cum se împărțea prăduiala ANAF-ului

de L.D.    |    22 Oct 2012   •   23:18
Noi dezvăluiri uimitoare în INTERCEPTĂRILE RUȘINII. Cum se împărțea prăduiala ANAF-ului 525 Foto: Mediafax

În această seară la Sinteza Zilei Mihai Gâdea a prezentat noi dezvăluiri în cel mai mare scandal politic al ultimilor ani: stenogramele Basescu-Blejnar-Udrea-Cocoş-judecătorul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi înaltul ofiter SRI. Acesta a explicat ce înseamnă să ai "Naşul în suflet" şi ce avantaje greu de imaginat îţi oferă protecţia "Naşului".

Realizatorul emisiunii a făcut în această seară noi dezvăluiri în stenogramele rușinii, una dintre acestea fiind între Sorin Blejnar și Traian Băsescu.

Această stenogramă este temelia celui mai important scandal din ultimii ani, stenograma rușinii dintre Sorin Blejnar și președintele României, Traian Băsescu, ce ”nu îl cunoștea pe domnul Blejnar”.


La un an după această convorbire telefonică, Traian Băsescu declara într-o emisiune televizată că domnia sa nu îl cunoaște pe Sorin Blejnar.


Următoarea convorbire telefonică prezentată a fost între Mihai Busuioc, directorul Agenției Naționale de Cadastru și în același timp subordonatul doamnei Elena Udrea și Sorin Blejnar.


Despre ce marfă vorbesc cei doi și care au fost afacerile între Elena Udrea și Sorin Blejnar veți înțelege din interceptările următoare.

Dialogul între Sorin Blejnar și judecătorul ÎCCJ și Sorin Blejnar și Mircea Băsescu seamănă cu un dialog interlop. Cu toate acestea, nu se sesizează nimeni, pe nimeni nu interesează că oameni importanți din conducerea țării noastre sunt implicați în fapte de corupție.


Mihai Gâdea a prezentat în această seară un subiect foarte importat și anume cum se împărțea prăduiala ANAF-ului. Fiscul poate confisca marfă de contrabandă, marfă cu acte ce sunt considerate ilegale. Această marfă ar trebui să fie valorificată, iar dacă nu este valorificată ar trebui să meargă acolo unde oamenii au nevoie de ea.

Antena 3 a făcut o adresă către Ministerul Finanțelor Publice, Agenția Națională de Administrare FIscală, conform legii care permite accesul către aceste informații, în care a cerut să afle către ce autorități locale au fost bunurile distribuite. Răspunsul a fost unul de-a dreptul uluitor.Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati