Antena 3 CNN Timp liber Au fost opriți de polițiști în trafic. Șoferul a fost percheziționat și i-au găsit o cutiuță ascunsă. Nimeni nu s-ar fi gândit la ce avea să urmeze (VIDEO)

Au fost opriți de polițiști în trafic. Șoferul a fost percheziționat și i-au găsit o cutiuță ascunsă. Nimeni nu s-ar fi gândit la ce avea să urmeze (VIDEO)

Au fost opriți de polițiști în trafic. Șoferul a fost percheziționat și i-au găsit o cutiuță ascunsă. Nimeni nu s-ar fi gândit la ce avea să urmeze (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Iul 2019   •   15:33

Un tânăr a apelat la o metodă destul de neobișnuită pentru a-și cere iubita în căsătorie. 

Cei doi se aflau în mașină, iar la un moment dat au fost opriți de Poliție. După ce i-au fost cerute actele la control și cei doi au coborât din mașină, tânărul a fost percheziționat de oamenii legii. 

Aceștia i-au găsit o cutiuță și l-au întrebat ce se află în ea. Acela a fost momentul în care tânărul a scos inelul și și-a cerut iubita de soție. 

Momentul, care inițial anunța o amendă, s-a încheiat în cele din urmă cu un „da” hotărât.

Întreaga scenă a fost filmată și postată pe pagina de Facebook a Poliției Române. 

„ - Bună! Cine e de serviciu? 
- Bună! Noi...Poliția! E vreo problemă? 

- Aveam o rugăminte. O întrebare, ceva de genul...Aş vrea să organizez un eveniment. O cerere în căsătorie ? şiii... aș avea nevoie de ajutorul vostru!”

...așa a început o discuţie ce avea să schimbe destinele a doi tineri buzoieni. 

El, tânăr jurnalist, ea, antrenoare de dans sportiv și viitor kinetoterapeut, şi-au început povestea de dragoste pe plaiuri râmnicene, în urmă cu 7 ani. 

O complicitate ce ne-a pus puţin în dificultate. O intervenţie aparte, plină de emoţii puternice şi de...dragoste. 

A urmat un „flagrant” reuşit ce s-a încheiat cu un „DA”. 

Noi le dorim casă de piatră şi o viaţă frumoasă cu multe realizări! 

Ne bucurăm că au ales să îşi înceapă povestea alături de noi şi îi asigurăm de tot efortul nostru în menţinerea unei societăţi sănătoase şi a unui viitor sigur pentru copiii lor!”, a scris Poliția Română pe Facebook

×
Subiecte în articol: tanar iubita casatorie masina control masina
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close